ABO Tip: Weet u hoe uw onderneming presteert?
2 maart 2018
ABO Remote Online
16 maart 2018

ABO geeft Return On Investment op een onverwachte manier.

Bij het overschakelen naar ABO denkt u, volledig terecht als ondernemer, eerst en vooral aan de processen, de winstmaximalisatie, de opportuniteiten.
Uw Return On Investment in dit project is uiteraard cruciaal.

Overschakelen naar ABO bezorgt echter ook ROI op minder tastbare manieren, maar die daarom niet minder belangrijk zijn. Vooral uw werknemers worden gelukkiger – om het in vaktermen te zeggen: Uw human capital wordt steeds waardevoller. Dankzij ABO.

Minder stress en frustratie.
Uw medewerkers hebben niet langer verschillende programma’s nodig om hun taken uit te voeren. Alle info is steeds bij de hand en als het toch eens fout gaat is er een helpdesk via mail of telefoon. ABO zorgt voor één platform zodat uw medewerkers zich kunnen concentreren op wat écht telt.

Minder fouten.
Niemand maakt graag fouten, ook uw werknemers niet. Het levert hen enkel boze blikken en extra tijdverlies op. Gegevens moeten in ABO maar één keer ingegeven worden – of worden zelfs automatisch ingelezen – waardoor de foutenmarge een stuk kleiner wordt.

Meer efficiëntie.
Iedereen wil op het einde van de werkdag naar huis met het gevoel iets bereikt te hebben of bijgedragen te hebben aan het succes van het bedrijf. De gecentraliseerde aanpak van ABO laat werknemers toe om opportuniteiten te ontdekken, mogelijke gevaren te spotten en er snel op in te spelen. Met ABO wordt het als werknemer eenvoudiger om nét dat beetje meer te doen waar uw bedrijf beter van wordt.

Meer samenwerking.
ABO geeft al uw werknemers dezelfde interface om hun taken uit te voeren, waardoor ze ook in contact komen met de gegevens die hun collega’s invoeren en verwerken. Hierdoor kunnen ze eenvoudiger onderling communiceren over hun job en worden vaak optimalisaties in processen en procedures ontdekt. Dit brengt mensen en afdelingen dichter bij elkaar in een steeds efficiëntere omgeving.

U ziet, ABO gaat niet alleen over de cijfers en statistieken van uw bedrijf, we helpen uw bedrijf beter worden. Soms zelfs op onverwachte manieren.

Support