ABO als alternatief voor Dbfact?

Vorig jaar werd aangekondigd dat het pakket Dbfact met pensioen gaat. De producten van Dbfact en ABO zijn altijd vergelijkbaar geweest, en bij ABO hebben we jaren terug dan ook een volledige conversie tool ontwikkeld om de gegevens van uw Dbfact pakket om te zetten naar het ABO pakket. Op die manier kunnen we de overgang naar ABO echt vloeiend maken, en kunnen we u verzekeren dat uw kostbare data niet verloren gaat.

Wacht niet tot eind 2020 om actie te ondernemen, maar contacteer ons zodat we samen kunnen onderzoeken wat we in de toekomst voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Continuïteit software?

Het ABO pakket evolueert steeds verder volgens de technologische vernieuwingen op de markt.

Het is geen geheim dat de IT wereld zeer snel wijzigt, en als softwarebureau hebben we dan ook steeds alle evoluties gevolgd. Zeer recent werd onze nieuwste telg, EON, de nieuwe online versie van ABO, voorgesteld die is ontwikkeld in de meest recente versie van Angular. Deze online versie werkt zonder probleem samen met het Windows pakket.

Continuïteit ABO Service?

ABO Service werd opgericht door Chris Andries, die nog steeds aan het roer staat. Ondertussen is de tweede generatie in het bedrijf gekomen, Timon sinds 2014 en Fran sinds 2017, beide zijn gestart met de helpdesk. Fran heeft na haar studies in samenspraak met een klant, een jaar bij een groothandel gewerkt om voldoende praktische ervaring op te doen. Timon heeft met de oprichting van het Service Center in Cluj de uitdagingen van een KMO persoonlijk leren kennen. De toekomst van ABO Service is verzekerd!

 
Continuïteit staat bij ABO Service dan ook hoog in het vaandel.

Support