Documenten administratie

Dagelijks heeft u voor uw administratie diverse documenten nodig. Deze drukt u allemaal af vanuit ABO op een snelle manier. Alle informatie is aanwezig in ABO, dus waarom zou u andere software moeten gebruiken om specifieke zaken af te drukken?Bij het opmaken van een offerte gebruikt u graag een layout die meer informatie bevat dan de layout van een factuur? Uw prospect verwacht meer informatie dan enkel de prijs. Hij zal bij de ontvangst van een mooie offerte met foto's en uitgebreide informatie deze aandachtiger bekijken. Uw prospect zal het extra werk dat u aan zijn offerte heeft besteed waarderen. Met ABO maakt u deze offerte in een handomdraai. U bezorgt uw prospect een duidelijk overzicht, met foto's en technische informatie als bijlage in een handomdraai.

Een klant komt in uw zaak informatie vragen over een bepaald product. Op het ogenblik dat u in uw kast duikelt om de folder te vinden van dit specifiek artikel, blijkt dat deze niet beschikbaar is. Met ABO behoort het snel neerkrabbelen van wat informatie tot het verleden. U drukt een product sheet af met uw hoofding, een foto en alle beschikbare informatie. Uw klant is direct op een professionele manier geholpen.

Een reparatie wordt binnengebracht. Via het reparatiebeheer wordt de reparatie snel in ontvangst genomen, alle gegevens worden genoteerd, en u kan de nodige documenten afdrukken voor de klant en uzelf. Misschien heeft die klant voor bvb. de verzekering een bestek nodig? Ook dit is voorzien, zodat u snel en eenvoudig een professioneel bestek kan afdrukken.

Bij een levering van een groot aantal artikelen naar een klant, kan het voor die klant moeilijk zijn om aan de hand van de referentie op uw verzendingsnota de artikelen te identificeren. Zeker wanneer u kleine producten verkoopt die niet individueel van een etiket zijn voorzien. Een bijlage in de doos waarbij de producten met een foto zijn afgebeeld, maakt het voor uw klant extra gemakkelijk. Een service die hij zal waarderen, en die u met één muisklik kan aanleveren.

Bij de verkoop van producten met een serienummer is het van belang dat de nummers correct worden vermeld op de documenten. Indien het over grote hoeveelheden gaat, dan kan dit als bijlage bij de verzendnota of factuur worden gevoegd. Uiteraard is er een speciale module beschikbaar om een groot aantal serienummers op een eenvoudige manier te scannen.

Support