Efficiënt documenten versturen met ABO.

Met ABO verloopt het doorsturen van uw documenten zoals verkoop facturen of herinneringen naar uw klanten volledig elektronisch. Geen tijdverlies met afdrukken, documenten plooien en in de omslag stoppen, frankeren en naar de post brengen.

Bij het afdrukken van de documenten stuurt ABO naargelang de instelling bij de klant de documenten als volgt door:

  • Via mail wordt de PDF en UBL doorgestuurd naar alle klanten die op e-invoicing zijn ingesteld. Uiteraard kan er bij de klant een afzonderlijk email adres worden ingevuld. Zo bent u zeker dat de factuur bij de juiste afdeling terecht komt.
  • Indien uw klant nog steeds liever een factuur met de post ontvangt, kan ABO dit automatisch doorsturen naar Postbird. Op die manier heeft u geen extra werk om de afgedrukte documenten klaar te maken voor de post. Postbird neemt u dit werk uit handen, en verzorgt het afdrukken en levert alles netjes af bij bPost. Op die manier ontvangt uw klant de factuur op papier.

Resultaat: U bespaart zowel tijd als geld.

Praktisch: In ABO kan u eenvoudig instellen dat u via Postbird wenst te versturen. U kan uw gegevens koppelen met uw bankrekening, en het versturen kan starten.

ABO controleert of uw saldo voldoende is, en vult het saldo aan volgens uw instellingen. Op die manier heeft u altijd ‘postzegels’ op voorraad.

Facturen worden verstuurd met Prior of non-Prior zegels volgens uw instellingen. Herinneringen kunnen vanaf het derde niveau automatisch als een aangetekende zending worden verstuurd. Postbird zorgt voor de correcte verwerking aan een scherp tarief. Zo kost een prior verzending van een factuur afgedrukt in kleur 1,32 euro btw incl.

Voordelig en vereenvoudiging van het postproces.

Geen overbodige kosten voor papier, administratieve handelingen en versturen per post. Een papieren document kost ongeveer drie euro. U bespaart direct tijd en geld. Met de integratie van Postbird in ABO kunt u uw post printen, sorteren, vouwen, frankeren en afgeven op het postkantoor, zonder dat u uw werkplek hoeft te verlaten .

Het papierloos kantoor komt hiermee een stap dichterbij. Alle documenten komen in uw elektronisch archief, en zijn steeds eenvoudig op te vragen.

Hoe werkt dit precies

Bekijk in onderstaand filmpje hoe u efficiënt documenten kunt versturen met ABO.

Support