Extensies

Dankzij de modulaire opbouw van het ABO pakket kunt u met een basisversie opstarten en die later gaan uitbreiden met allerlei extensies.

Afdrukken

De ingebouwde generator heeft het voordeel dat die volledig geïntegreerd is met het programma, en dan ook optimaal aansluit met al Uw gegevens. Alle rapporten, documenten en labelformaten worden opgemaakt via deze generator, zonder dat Uw software moet wijzigen. Op die wijze gebruikt U het standaard pakket, maar kunnen alle afdrukken aangepast worden aan uw noden en wensen.

Maattabellen

Het gebruik van maattabellen laat toe om producten in verschillende maten en of kleuren bij te houden. Bij het gebruik van verschillende locaties in een groot magazijn kan het gebruik van een tabel een oplossing bieden. Een bedrijf met meerdere filialen kan de stock per filiaal in een tabel bijhouden.

Concurrentiële prijzen

Via deze module kan u in een extra tabblad in de artikelfiche de prijzen van concurrenten bijhouden. Bij de verkoop kunnen deze eenvoudig opgevraagd worden. Voor Butleronline klanten kunnen de Going, Street en Street-uplift prijzen bijgehouden worden.

Alternatieve artikelen

Via deze module kan u in een extra tabblad in de artikelfiche de alternatieve artikelen gaan koppelen. Wanneer u dit in het ene artikel doet, wordt dit in het alternatieve artikel ook toegevoegd.

Module up - en cross selling

Bij de verkoop van een product is het vaak mogelijk om een accessoire of een verbruiksproduct erbij te verkopen waar u vaak een grotere winst op hebt dan het product zelf.

Leveranciersbetalingen

Hiermee kan je de vervallen aankoopfacturen opvragen om te betalen via een textbestand dat kan ingelezen worden in Isabell of in uw Online Business Bank applicatie.

Support