GFK marketing services

Growth from knowledge

GFK is specialist op het gebied van het volgen van trends, product- en marktontwikkelingen binnen het distributielandschap op basis van retail panels voor: Consumenten Electronica, Doe het Zelf, Entertainment, Fietsen, Foto, Groot huishoudelijke apparatuur, Industriele toelevering, IT producten, Kantoorartikelen, Klein huishoudelijke apparatuur, Retail, Telecom, Toerisme en Tuin.Om alles correct te kunnen volgen en in kaart te brengen, hebben ze de verkoopgegevens nodig van kleinhandelaars. Deze informatie is waardevol om een globaal beeld te krijgen van de markt waarin u zich bevindt. Als tegenprestatie ontvangt u van GFK dan ook informatie terug, zodat u kan zien hoe de evolutie is, en waar u zich met uw zaak kan positioneren.

Om die rapportering eenvoudig te maken werd een nieuwe module ontwikkelt in ABO. Deze zorgt ervoor dat alle informatie na uw akkoord wekelijks wordt doorgestuurd naar GFK. Vanuit uw facturatiepakketstuurt u met één enkele klik uw gegevens door. Momenteel worden via ABO gegevens doorgestuurd van electrozaken, computerwinkels en muziekzaken. Behoort u tot één van bovenstaande groepen en wil u graag rapporteren aan GFK?

Contacteer ons en we sturen u alle nodige informatie door. Het ABO Admin facturatieprogramma in combinatie met het kassabeheer is de perfecte oplossing voor de kleinhandel.

Support