Nieuwsbrief maken en beheren vanuit ABO Admin

Een elektronische nieuwsbrief is een krachtig medium als het correct wordt gebruikt.

ABO Service koppelt de klanten database van ABO Admin en de klanten uit de webshop automatisch aan de nieuwsbrief. Zo vermijden we ook hier dat de gegevens meerdere keren moeten ingebracht worden in verschillende programma’s. Als u in één pakket een e-mail adres wijzigt, dan zal dit automatisch worden aangepast in het nieuwsbrief systeem.

Ik wil een geïntegreerd nieuwsbriefsysteem

Probeer tijdens het maken van een nieuwsbrief rekening te houden met de volgende voorwaarden

Interesseer het publiek

Stuur dus enkel een nieuwsbrief naar mensen die interesse hebben in uw producten of diensten. Anders wordt de nieuwsbrief aanzien als spam, en wekt die ergernis op. Voorzie in een nieuwsbrief regelmatig een extraatje zoals een speciale korting, een extra aanbieding, … Het publiek zal zo sneller geneigd zijn om de nieuwsbrief ook volledig te lezen, en eventueel te reageren.

Eenvoudig in- en uitschrijven

De geadresseerde moet op een eenvoudige wijze kunnen uitschrijven. Iemand die geen interesse heeft, zal toch niets aankopen. Neem dus de tijd om uw klanten en hun interesses te leren kennen. Zorg daarnaast via de normale mails dat de bestemmeling kan inschrijven op de nieuwsbrief. Op die manier groeit het aantal abonnees stelselmatig.

Support