Point of Sales

Naast de snelheid van ingave bij het kassabeheer is het van belang om eveneens snel een ticket te kunnen afdrukken.In ABO is de link met kassaprinters standaard aanwezig. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de 'oude' type printers waarvoor nog geen Windows driver bestaat, of u kan gebruik maken van alle mogelijkheden die de nieuwste printermodellen ook maar aanbieden. Voor de kasticketten hebben we layouts voorzien voor papier van 5.7, 8 en 10 cm breedte.

Naast het standaard kasticket dat wordt gebruikt bij de verkopen, kan u ook opteren om een bestelbon af te drukken op de kassaprinter. Er kan hiervoor een specifieke layout worden opgemaakt, zodat er aan de kassa maar één printer nodig is.

Bij de ontvangst van een reparatie kan er voor de klant een bewijsstuk worden afgedrukt, dat later gebruikt wordt om het toestel opnieuw af te halen.

In de detailhandel zoals bij kledingszaken, schoenenwinkels, lingerie, ... wordt er meer en meer gewerkt met waardebonnen. Deze waardebonnen kunnen automatisch worden afgedrukt op de kassaprinter. U kan hiervoor ook opteren om te werken op een Dymo duo printer. In die printer wordt er dan een papierrol en een rol met etiketten geplaatst. Het kasticket komt op papier en de waardebon wordt afgedrukt op een etiket. Dit etiket kan u dan bvb. kleven op de achterzijde van een adreskaartje van uw zaak. De klant moet dit een tijdje bijhouden en uw adreskaartje is uitstekend geschikt hiervoor.

Support