SOFTWARE

ABO Service heeft sinds 1986 ervaring met computersoftware.

We zijn constant bezig met het toevoegen van nieuwe technologien en features, optimaliseren van bestaande functies en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid zodat we onze klanten een simpel en volledig softwarepakket kunnen aanbieden. Ontdek wat ABO Service kan doen voor u!ABO Admin facturatie en stockbeheer

ABO Admin bevat alle functies die nodig zijn om uw verkoopsadministratie in goede banen te leiden. Het is een volledig facturatie- en voorraadbeheerpakket. Dit gebruiksvriendelijke facturatiepakket is het ideale programma voor elke zelfstandige en KMO in diverse sectoren.


ABO Count boekhouding

U bent geen boekhouder maar zoekt een boekhoudpakket? Op de vraag 'Wanneer moet u debiteren en wanneer crediteren?' moet u langer dan 2 seconden nadenken? ABO Count is een volledig boekhoudprogramma om uw boekhouding perfect up-to-date te houden. Ook zonder boekhoudkundige ervaring kan iedereen snel en correct zijn boekhouding inbrengen.


Extensies

Dankzij de modulaire opbouw van het ABO pakket kunt u met een basisversie opstarten en die later gaan uitbreiden met allerlei extensies..


Kassabeheer met ABO Admin

Speciaal voor de kleinhandelaars werd de module kassabeheer ontwikkeld. Zo wordt uw computer omgevormd tot een compleet werkinstrument waarmee de stockopvolging automatisch gebeurt. Samen met de aangepaste hardware beschikt u dan over alle mogelijkheden om snel en efficiënt alle klanten te bedienen.

Support