Filters bij historieken.

Bij het opvragen van historieken zoals verkopen bij klanten, omzet bij artikelen en ontvangsten bij leveranciers is er heel wat functionaliteit bijgekomen. U krijgt nu een scherm met extra mogelijkheden:

  • Bij het openen van het scherm verschijnen alle documenten. U kan daarna eenvoudig filteren per document. Zo kan u snel bvb. alle openstaande bestellingen van de klant opvragen. Filteren op jaar is eveneens voorzien. Zo kan u alle facturen van een specifiek jaar opvragen.
  • Met de rechter muisknop kan u klikken op de hoofding van een kolom om te sorteren. Daarna kan u met de zoeksleutel snel zoeken in deze kolom.

Eenvoudig export bij historieken.

Bij schermlijsten is waar functioneel de mogelijkheid toegevoegd om de lijst af te drukken, of om te exporteren. De export kan naar een screenreport, naar XLS of naar PDF. Op die manier kan eenvoudig een selectie worden verwerkt op de gewenste wijze.

Papierloos kantoor.

Een volledig papierloos kantoor is waarschijnlijk een utopie. Met ABO gaan we voor een papierarm kantoor, waarbij we maximaal inzetten op verlaging van de kosten op papier en inkt, tijdswinst bij het verwerken van documenten en de opbouw van een elektronisch archief.

Post versturen zonder uw werkplek te verlaten en zonder de tijdrovende job van het afdrukken, plooien, frankeren en bezorgen bij de post.

Meer info over een papierarm kantoor? Klik hier.

Support